Recepty

Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Hovězí maso dušené v kapustě
Hovězí plátky po provensálsku
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Dušená hovězí oháňka
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Staročeská hovězí pečeně
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
Hovězí krk dušený v pórku
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
 
Dušená telecí kýta v kokosovém mléce s chilli kroužky, pohankové rizoto se zelenou a růžovou čočkou
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
 
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
Bramborák s filetem z vepřové pečeně
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Pečená brambora s grilovanou zeleninou, zakysanou smetanou a vepřová pečeně
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Burger z bramborákových placek
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Marinované vepřové kolínko
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
Debrecínská pečeně s gratinovanými brambory
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Cassoulet
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
 
Jehněčí maso na arabský způsob
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
 
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Kančí závitky přírodní
Maso z divočáka s medem a chilli
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Přes noc pečená kančí plec špikovaná uzenou slaninou, bramborové šišky s cibulkou
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Plec z divočáka po staročesku
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Jelení soté na víně
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
 
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
Králík na hořčici
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem Pecorino
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
 
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Kuře podle obrsta Schrödra
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolky
Kuřecí řízečky s americkými brambory
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Kuřecí gyros s pittou, ledovým salátem a tzatziki
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Kuřecí jáhlové rizoto
Bramborové placičky s kuřecím ragú a mozzarellou
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Plněná kuřecí roláda se slaninovou omáčkou
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Kuře s nudlemi
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Kuřecí supreme obalené do Jihotyrolského specku na fazolkách a kuskusu se sušenými rajčaty
 
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
Kachní prsní řízek s kuskusem a červenou máslovou omáčkou
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
 
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
Restované husí prso s nastavovanou kaší a zelím z červené řepy
 
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Libocká krůta
 
Lokše plněné kuřecími játry
 
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Hamburger pro školáky
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
 
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Rösti zapečené s bavorskou klobásou a cheddarem
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Cizrna s uzenou šunkou
Brambora plněná mletým masem, pečené fazole a salát Coleslaw
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
Brambora s Cottage, okurkou a uzeným jazykem, bavorská cibulka
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora balená do slaniny a plněná sýrem (Fondy)
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Sedanini Mortadella e Piselli (Sedanini s plátky mortadely a hráškem)
Bramborový koláč s cibulí a slaninou
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Grilovaný sýr Provolone s Mozarellou Di Bufala v sušené šunce na sladké jarní cibulce s omáčkou Saba