Recepty

Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Hovězí maso dušené v kapustě
Hovězí plátky po provensálsku
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Dušená hovězí oháňka
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Staročeská hovězí pečeně
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Hovězí krk dušený v pórku
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou