Recepty

Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Jelení soté na víně
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Plec z divočáka po staročesku
Přes noc pečená kančí plec špikovaná uzenou slaninou, bramborové šišky s cibulkou
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Ragú z jelení kýty
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Maso z divočáka s medem a chilli
Kančí závitky přírodní
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem