Recepty

Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Chřest s holandskou omáčkou
Staročeská hovězí pečeně
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Lokše plněné kuřecími játry
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Plněná kuřecí roláda se slaninovou omáčkou
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Hovězí plátky po provensálsku
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Marinované vepřové kolínko
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Hovězí maso dušené v kapustě
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Cizrna s uzenou šunkou
Mexické fazole v tortille
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Cassoulet
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Rybí wok s rajčaty
Zapečené filé se zeleninou
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Kuře s nudlemi
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Smažené tofu v hrašce
Tofu výpečky
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Nákyp z čočky a brambor
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Králík na hořčici
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
Treska s bylinkovou drobenkou
Pasta all´arrabbiata
Hovězí krk dušený v pórku
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
 
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Čerstvý kozí sýr se salátem a opečenou Ciabattou
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
Ragú z tresky se zeleninou
Tuňák s pestem a těstovinami
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Jelení soté na víně
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Kuře podle obrsta Schrödra
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
Plec z divočáka po staročesku
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Špenátový krém se smetanou a krutonky
Losos v balíčku z listového těsta
Canneloni imbottiti - Cannelloni se špenátem a sýrem ricotta
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Burger z bramborákových placek
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Treska tmavá se sladkými lusky
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
 
Bramborák s filetem z vepřové pečeně
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
Restované krevety se šafránovým risottem
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Maso z divočáka s medem a chilli
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Špenátová polévka s crostini a nočkem ze zakysané smetany
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Ragú z jelení kýty
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolky
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
Chřestová polévka
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem