Recepty

Švédské masové kuličky – Köttbullar
Španělská rybí polévka – Sopa de rape
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
 
Soté z rýžových nudlí
Rýžové špagety s tofu a zeleninou
 
Bramborové placičky s kuřecím ragú a mozzarellou
Pečená brambora s grilovanou zeleninou, zakysanou smetanou a vepřová pečeně
 
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Jarní polévka
Velikonoční omeleta se zeleninou
Boží milosti
 
Filet z tilápie zabalený v sušené šunce a petrželkový kuskus
Losos s bylinkovou krustou a mačkané brambory se smetanou
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Krém z porcí lososa
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Tagliatelle s treskou a pestem
Grilovaný losos Asia style
 
Kuřecí jáhlové rizoto
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
Karbanátky ze zeleného hrachu
Nákyp z čočky a brambor
 
Sicilská rybí polévka
Králík na hořčici
Zebra moučník
 
Sedanini Mortadella e Piselli (Sedanini s plátky mortadely a hráškem)
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Polévka Minestrone
 
Špenátový krém se smetanou a krutonky
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
 
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Jablečný dezert
Bulgurový salát s dýní a tofu
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Tofu ragú
 
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
 
Brokolicový krém se sýrovými krutony
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
 
Salát z červené řepy s pomerančem
Tofu salát s jablky
Kapustová polévka s játrovými knedlíčky
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
 
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Belgická vafle se zmrzlinou a borůvkami
 
Jogurtová pizza se třemi druhy sýra
Špagety se smetanovou omáčkou, parmazánem a bazalkou
Bramborová polévka s parmazánem
 
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
 
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
 
Karbanátky ze zeleného hrachu
Kuřecí jáhlové rizoto
Štrúdl s pohankovou náplní
Polévka z červené čočky
 
Těstoviny s bazalkovým tofu
Tofu burger
Tofu cheesecake
Polévka Minestrone s tofu
 
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
 
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
Hamburger pro školáky
Kukuřice Bonduelle v kelímku
 
Špenátová polévka s crostini a nočkem ze zakysané smetany
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
 
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Plec z divočáka po staročesku
 
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Bílá polévka s vajíčkem
 
Mexické fazole v tortille
Cassoulet
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Cizrna s uzenou šunkou
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
 
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Bageta se sýrem a vejcem
Belgická vafle se zmrzlinou a borůvkami
Marinované vepřové kolínko
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Triangl s francouzskou paštikou a brusinkami
Dýňová bulka s grilovanými kuřecími prsíčky
Raženka s bramborovým salátem a uzenou krkovicí
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
 
Polévka z kuřete, papriky a kukuřice
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Kuře s nudlemi
 
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Bramborová polévka s uzeným lososem
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
 
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Přes noc pečená kančí plec špikovaná uzenou slaninou, bramborové šišky s cibulkou
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
 
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
 
Salát z čočky a opečených brambor
Těstovinový salát s kuřecími kousky a grilovanou paprikou
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Zelené fazolky s kuskusem a vinegretem
Těstovinový salát s cukrovým hráškem
 
Dýňový koláč - Halloween pumpkin cake
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Dýňová polévka se smetanou
 
Zapečené filé se zeleninou
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Rybí wok s rajčaty
 
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Losos v balíčku z listového těsta
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Kuřecí plátek v mandlové krustě
 
Chřestová polévka
Chřest s holandskou omáčkou
 
Hovězí plátky po provensálsku
Staročeská hovězí pečeně
Hovězí maso dušené v kapustě
 
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
Lokše plněné uzeným masem a zelím
 
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Bramborová kaše zapečená se sýrem
 
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Plněná kuřecí roláda se slaninovou omáčkou
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
 
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
 
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Pečená brambůrka s jemným bylinkovým krémem
Těstovinový salát s tuňákem a paprikou
Těstovinový salát s kuličkou mozzarelly a rajčátkem
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
 
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Řecká polévka s červenou fazolí
Dýňová pomazánka
Hrášková pomazánka
Fazolové brownies
Bramborový salát s celerem, mrkví a cibulí
Brokolicová krémová polévka
Salát z pečené červené cibule s medem, tymiánem a marinovaným kuřecím stehýnkem
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Sumeček africký pečený na mořské soli s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
Zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem
 
Mrkvový koláč
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Steak z lososa „Gorbuša“ se sezamovou solí, omáčkou ze sladkého hrášku a opečenými švábskými spätzlemi
Krupicové flameri
Čočkový nákyp s mletým masem a studeným zeleninovým salátkem
Filet z mořské štiky, omáčka z grilovaných paprik ochucená anýzem a rýže basmati
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
 
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
 
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Salát z marinované červené řepy se zelenou čočkou a feta sýrem, ochucený balzamickou redukcí a medem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
 
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
 
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
 
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
 
Chřestový krém
Grilovaná cuketa s bramborovo-karotkovým pyré a petrželkovým pestem
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
Španělská rybí polévka – Sopa de rape
Švédské masové kuličky – Köttbullar
Lasagne bolognese se sýrem
 
Kuřecí krém s opečenou cizrnou
Polévka z pečených brambor s glazovanou karotkou
Sýr cottage s ochucenou zeleninou na briošce
Na másle opečený sumeček, červená čočka se středomořskou zeleninou a bylinkový jogurt
Lasagne se špenátem, ricottou a slunečnicovými semínky
Ovocný hrníček "Chia semínka a mango"
Filátka z kanadské tresky, sladký hrášek a zeleninové pyré
Otevřená tortilla s čerstvým salátem, sýrem feta a fazolemi
 
Lokše plněné kuřecími játry
Ragú z jelení kýty
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
Česneková polévka s tofu
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Treska s bylinkovou drobenkou
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra