Recepty

Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
Filet z candáta s cuketou
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
 
Dušené olihně
Francouzský koláč s mořskými plody
Restované krevety se šafránovým risottem
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Taglioline al Nero di Seppia s krevetami a cuketou
Sépiové Taglioline, pyré z bílého chřestu a krevety v česnekovém oleji
Spaghetti alle Vongole
Krevety s rýží a rajčaty
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
 
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Rybí wok s rajčaty
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Zapečené filé se zeleninou
 
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
 
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Krém z porcí lososa
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Losos s bylinkovou krustou a mačkané brambory se smetanou
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Grilovaný losos Asia style
Losos v balíčku z listového těsta
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Losos dušený v alobalu se zeleninou
Bramborová polévka s uzeným lososem
 
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Mahi Mahi a mangalica uzený špek, piment d´espelette a chlebová pomazánka
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
 
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Mořská štika pečená v černém toustovém chlebu, fregola sarda s podzimní zeleninou
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
 
Pošírovaná doráda královská s brandádou, temperované mořské řasy
Ceviche z pražmy královské
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
 
Pečený pstruh s nádivkou
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
 
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
 
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Filet z tilápie zabalený v sušené šunce a petrželkový kuskus
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
 
Treska tmavá se sladkými lusky
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Ragú z tresky se zeleninou
Tagliatelle s treskou a pestem
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
Cod filet se sladkými lusky
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Treska s bylinkovou drobenkou
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
 
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Tuňák s pestem a těstovinami
 
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
 
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Grilovaná makrela se zelenými brambory
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
Pórková polévka s okouníkem mořským