Recepty

Burger z bramborákových placek
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
Filet z candáta s cuketou
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Losos dušený v alobalu se zeleninou
Zapečený kozí sýr na trhaných salátech s glazovaným jablkem a ořechy v medu
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
Pórková polévka s grilovanou cuketou
Pórková polévka s okouníkem mořským
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
Dušené olihně
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a studenou omáčkou z lesních plodů
Krevety s rýží a rajčaty
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
Kuře s nudlemi
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Kachní prsní řízek s kuskusem a červenou máslovou omáčkou
Hrušky Belle Hélène
Debrecínská pečeně s gratinovanými brambory
Pravá francouzská cibulačka
Francouzský koláč s mořskými plody
Palačinkové duo s lesním ovocem a jogurtem
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
Kuřecí supreme obalené do Jihotyrolského specku na fazolkách a kuskusu se sušenými rajčaty
Dušená hovězí oháňka
Bramborová polévka s uzeným lososem
Kuře podle obrsta Schrödra
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Brokolicový krém se sýrovými krutony
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Bílá polévka s vajíčkem
Cod filet se sladkými lusky
Restované husí prso s nastavovanou kaší a zelím z červené řepy
Bramborová kaše zapečená se sýrem
Grilovaná makrela se zelenými brambory
 
Bulgurový salát s dýní a tofu
Tofu pomazánka s bagetou
Rajčatový salát s tofu slámou
Jablečný dezert
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Karbanátky ze zeleného hrachu
Tofu burger
Těstoviny s bazalkovým tofu
Štrúdl s pohankovou náplní
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Kuřecí jáhlové rizoto
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Smažené tofu v hrašce
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Tofu výpečky
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Polévka Minestrone s tofu
Tofu cheesecake
Italský cizrnový salát
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem Pecorino
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Dušená telecí kýta v kokosovém mléce s chilli kroužky, pohankové rizoto se zelenou a růžovou čočkou
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Rýžové špagety s tofu a zeleninou
Soté z rýžových nudlí
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Tofu ragú
Limetkový dezert
 
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
 
Servírování sýru Raclette
Pravé švýcarské fondue
Focaccia s modrým sýrem
Pravá francouzská cibulačka
 
Kančí závitky přírodní
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Ragú z jelení kýty
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Jelení soté na víně
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Maso z divočáka s medem a chilli
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Bažantí vývar s knedlíčky
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou