Recepty

Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Chřest s holandskou omáčkou
Staročeská hovězí pečeně
Plněná kuřecí roláda se slaninovou omáčkou
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Lokše plněné kuřecími játry
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Hovězí plátky po provensálsku
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Marinované vepřové kolínko
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
Hovězí maso dušené v kapustě
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Cassoulet
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Mexické fazole v tortille
Cizrna s uzenou šunkou
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Kuře s nudlemi
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Zapečené filé se zeleninou
Rybí wok s rajčaty
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Hovězí krk dušený v pórku
Pasta all´arrabbiata
Treska s bylinkovou drobenkou
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Králík na hořčici
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Nákyp z čočky a brambor
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Tofu výpečky
Smažené tofu v hrašce
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Karbanátky ze zeleného hrachu
Kuřecí jáhlové rizoto
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem