Recepty

Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Čerstvý kozí sýr se salátem a opečenou Ciabattou
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Treska tmavá se sladkými lusky
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Burger z bramborákových placek
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
Tuňák s pestem a těstovinami
Ragú z tresky se zeleninou
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Jelení soté na víně
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Plec z divočáka po staročesku
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Canneloni imbottiti - Cannelloni se špenátem a sýrem ricotta
Losos v balíčku z listového těsta
Špenátový krém se smetanou a krutonky
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Kuře podle obrsta Schrödra