Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
423170   Chřest celý bílý 1 x 1 kg 700,00
426010   Petrželová nať Nowaco 8 x 250 g 50,00
428927   Chřest celý zelený 1 x 1 kg 500,00
610100   Olej olivový extra panenský 1 x 5 l 150,00
611690   Pappardelle (nudle extra široké vaječné) Agnesi 12 x 250 g 600,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 20,00
703038   Máslo 40 x 250 g 150,00
Volná   Cherry rajčata 300,00
Postup přípravy:
Těstoviny uvaříme v osolené vodě, taktéž i oloupaný chřest. U zeleného chřestu nesmí být hlavičky ponořené v horké vodě, aby zůstaly křupavé.

Na másle rychle orestujeme nakrájený chřest a rajčátka překrojená na půlku. K chřestu a rajčátkům přidáme uvařené těstoviny, které dochutíme plochou petrželkou, solí a olivovým olejem.
Poznámky:
Školní a závodní jídelny 2014 č. 7 – Šéfkuchaři Bidvest ve Vaší kuchyni: Marek Svoboda