Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Pstruh duhový pečený na zelenině Andalusie
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
191671   Pstruh duhový kuchaný 200 – 350 g 3000,00
429609   Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle 1 x 1 kg 1000,00
610100   Olej olivový extra panenský 1 x 5 l 50,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 50,00
637121   Pepř čtyř barev celý Coronet 1 x 800 g 1,00
730034   Cibule červená loupaná 1 x 2,5 kg 500,00
Volná   Citron 500,00
Volná   Petrželová nať 20,00
Volná   Rajčata 350,00
Volná   Tymián čerstvý 20,00
Postup přípravy:
Rybu očistíme, popřípadě vykucháme a řádně osušíme. Osolíme, opepříme, potřeme olejem a dovnitř přidáme bylinky. Pstruha grilujeme na ohni po obou stranách, opečeme do zlatavé barvy a dokřupava. Rybu posuneme z ohně a pomalu doděláme. Že je ryba hotová poznáme, když je hotová u hřbetu.

Grilovanou zeleninu Andalusie připravíme na pánvi s červenou cibulí, rajčaty a dochutíme bylinkami.

Poznámky:
Bonduelle kalendář 2017