Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Salát z marinované Bonduelle zeleniny s řepným prachem
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
335962   Bageta světlá malá 19 cm 70 x 90 g 900,00
428967   Květák Bonduelle 1 x 2,5 kg 400,00
428991   Romanesco Bonduelle 1 x 2,5 kg 300,00
429560   Julienne mix zeleninová směs Bonduelle 1 x 2,5 kg 200,00
603041   Fazolové lusky zelené jemné - celé Bonduelle 1 x 4000 g 300,00
603057   Řepa červená na nudličky Sous-vide Bonduelle 1 x 2185 g 50,00
610100   Olej olivový extra panenský 1 x 5 l 50,00
612993   Cukr krupice 10 x 1 kg 150,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 25,00
637121   Pepř čtyř barev celý Coronet 1 x 800 g 10,00
643326   Ocet jablečný 3-letý Wiberg 1 x 0,5 l 25,00
725063   Anglická slanina gastro plátky 1 x 1000 g 200,00
730034   Cibule červená loupaná 1 x 2,5 kg 200,00
Volná   Bazalka čerstvá 20,00
Postup přípravy:
Zeleninu Bonduelle pozvolna rozmrazíme a rozebereme na stejné kousky, červenou cibuli očistíme a nakrájíme na proužky. Připravíme marinádu z oleje, octa, cukru, dochutíme solí a čerstvě mletým pepřem. Proužky slaniny opečeme dozlatova na pánvi pozvolna při 165 °C a dáme vysušit na kuchyňskou utěrku. Prach z červené řepy připravíme z chipsů (usušených nudliček řepy), které rozmixujeme.

Zeleninu dochutíme marinádou a natrhanými lístky čerstvé bazalky.
Servírujeme s pečenou světlou bagetou.
Poznámky:
Kalendář Bonduelle 2017