Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Netradiční lečo s vejcem a klobásou
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
428934   Paprikové trio Bonduelle 1 x 2,5 kg 800,00
603065   Fazole červené EB Bonduelle 1 x 2250 g 400,00
610133   Olej slunečnicový 100% HOSO Coronet Exclusive 1 x 5 l 100,00
611422   Chléb toustový světlý "American Sandwich" Morato 9 x 550 g 10,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 30,00
637105   Pepřové koření Coronet 1 x 800 g 10,00
721063   Spišská klobása Davelská 14 x cca 150 g 750,00
730071   Cibule červená loupaná 1 x 3 kg 400,00
731013   Vejce L tříděná gastro 6 x 30 ks 660,00
Postup přípravy:
Na tuku orestujeme červenou cibulku nakrájenou na proužky, přidáme rozmraženou papriku trio a lehce orestujeme. Dochutíme solí a pepřem, nejlépe čerstvě mletým. Pokud chceme lečo ostřejší, přidáme čerstvou feferonku. Přidáme sterilované červené fazole bez nálevu a prohřejeme.
Na pánvi připravíme volské oko, opečeme klobásu a toustový chléb.

Tip: Klobásu můžeme nahradit uzeným tofu.
Poznámky:
Kalendář Bonduelle 2017