Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Salát s grilovanou zeleninou Bonduelle a kuřecím masem
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
250005   Kuřecí supreme 220-260 g dle váhy 2000,00
335821   Rohlík císařský 36 x 95 g 950,00
428933   Grilované lilky Bonduelle 1 x 1 kg 200,00
429600   Grilované papriky Bonduelle 1 x 1 kg 200,00
429605   Grilovaná cuketa Bonduelle 1 x 1 kg 200,00
429609   Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle 1 x 1 kg 300,00
610062   Olej slunečnicový Coronet 15 x 1 l 20,00
610100   Olej olivový extra panenský 1 x 5 l 20,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 10,00
643175   Pepř růžový celý Wiberg 1 x 160 g 5,00
730033   Cibule loupaná 1 x 2,5 kg 100,00
Volná   Česnek 50,00
Volná   Kopr čerstvý 10,00
Volná   Petržel plochá čerstvá 20,00
Volná   Mix salátových listů 100,00
Postup přípravy:
Připravíme salát z grilované zeleniny Bonduelle. Zeleninu necháme pozvolna rozmrazit, nakrájíme na menší kousky a všechny druhy smícháme dohromady. Dochutíme orestovanou červenou cibulkou, česnekem, čerstvě mletým pepřem. Promícháme s bylinkami a lístky mladého salátu.

Maso pečeme na grilu nebo steakové pánvi pozvolna na kůži a poté dáme dodělat do trouby na 10 minut při teplotě 140°C.

Salát servírujeme s ogrilovaným kuřecím masem, ochuceným solí a růžovým pepřem.
Jako přílohu doporučujeme císařský rohlík.

Poznámky:
Kalendář Bonduelle 2017