Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Kuře s teplým salátem ze pšenice a grilované zeleniny Andalusie
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 10 porcí (g/ml)
250005   Kuřecí supreme 220-260 g dle váhy 2000,00
429582   Balance zeleninová směs Bonduelle 1 x 2,5 kg 300,00
429609   Andalusie grilovaná zeleninová směs Bonduelle 1 x 1 kg 1000,00
610062   Olej slunečnicový Coronet 15 x 1 l 50,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 10,00
637108   Pepř černý celý Coronet 1 x 800 g 5,00
703038   Máslo 40 x 250 g 50,00
730034   Cibule červená loupaná 1 x 2,5 kg 300,00
Volná   Pšenice 300,00
Volná   Tymián čerstvý 10,00
Volná   Zeleninový vývar 1000,00
Postup přípravy:
Namočenou pšenici orestujeme na cibulce a přidáme tymián, postupně příléváme zeleninový vývar.
Pšenici pozvolna vaříme doměkka. Do prochladlé pšenice přimícháme rozmraženou zeleninu, vše dochutíme solí a pepřem.

K tomuto salátu připravíme ogrilované kuřecí prsíčko. Grilujeme na pánvi nebo grilu, pozvolna při cca 165°C 10 až 15 minut.

Poznámky:
Kalendář Bonduelle 2017