Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Fazolové brownies
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 0 porcí (g/ml)
541074   Cukr třtinový Demerara 1 x 1 kg 0,00
541271   Zakysaná smetana 24% Creme Frischli 1 x 10 Kg 0,00
603065   Fazole červené EB Bonduelle 1 x 2250 g 0,00
610062   Olej slunečnicový Coronet 15 x 1 l 0,00
612950   Kakao na vaření a pečení 1 x 1 kg 0,00
612980   Kypřící prášek do pečiva 40 x 12 g 0,00
645045   Skořice mletá Kotányi 1 x 600 g 0,00
731013   Vejce L tříděná gastro 6 x 30 ks 0,00
Postup přípravy:
Vejce vyšleháme s cukrem a olejem. Přidáme propláchnuté fazole rozmixované do hladké konzistence. Kakaový prášek, skořici smícháme s práškem do pečiva a vmícháme do připravené směsi. Směs nalijeme do vymazané formy a pečeme na 180°C cca 30 minut.

Servírujeme se zakysanou smetanou.
Poznámky:
Kalendář Bonduelle 2017