Pro zobrazení cen a kalkulace se prosím přihlaste.
Receptový kalkulační list
Klokaní ragú s drcenými rajčaty, kořenovou zeleninou, čerstvými bylinkami, vařenou těstovinou a rukolou
Galerie
Číslo položky Název položky Množství na 0 porcí (g/ml)
281129   Klokaní kýta bez kosti AUS dle váhy 0,00
418205   Zeleninová směs pod svíčkovou proužky Nowaco 1 x 2,5 kg 0,00
610062   Olej slunečnicový Coronet 15 x 1 l 0,00
611713   Pennette rigate (trubičky rýhované) Agnesi 1 x 3 kg 0,00
612998   Sůl jedlá jodovaná 12 x 1 kg 0,00
618058   Rajčata drcená 1 x 15 kg 0,00
637111   Nové koření Coronet 1 x 800 g 0,00
730033   Cibule loupaná 1 x 2,5 kg 0,00
733105   Copero Tinto červené víno stolní BIB 1 x 5 l 0,00
Volná   Rozmarýn čerstvý 0,00
Volná   Rukola 0,00
Postup přípravy:
Klokaní maso umeleme nahrubo a na základu z kořenové zeleniny, koření a drcených rajčat připravíme ragú. Pro lepší chuť můžeme do základu kromě koření použít i červené víno a čerstvé bylinky.

Jako přílohu doporučujeme těstoviny dle vlastního výběru.

Při servírování pokrmu klokaní ragú smícháme s těstovinami a dekorujeme čerstvou rukolou. Pro delší výdej pokrmu můžeme ragú servírovat zvlášť na uvařené těstoviny.
Poznámky: