Recepty

Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Hovězí krk dušený v pórku
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Flank steak s mátovým hráškem
Hovězí oháňka s uzeným jazykem
Pomalu pečený hovězí brisket
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Staročeská hovězí pečeně
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
Hovězí maso dušené v kapustě
Hovězí pečeně á la Esterházy s rýží
Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Pomalu pečený hovězí chuck roll s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou
Hovězí plátky po provensálsku
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
Pečený hovězí Ball Tip s řeckou zeleninou a mačkané brambory
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Dušená hovězí oháňka
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
 
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
 
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Jehněčí kolínko a špenátové šťouchané brambory
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
Gigot d'agneau aux petits légumes (jehněčí kýta se zeleninou)
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
 
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Kachní konfit s bramborovým lokšem
Kachna pečená
Kachní stehno s dýní a zelím z červené řepy
Uzené kachní prso s celerovým pyré
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
Kachní prsní řízek s kuskusem a červenou máslovou omáčkou
 
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Králík se špenátem a pečenými brambory
Roláda z králičího hřbetu se slaninou a bylinkami s pepitkovým rizotem, zeleninou Mediterranea a žampionovým bešamelem
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
V hrnci pečený králičí hřbet na cibuli s bramborem
Králík na hořčici
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem Pecorino
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Konfitovaný králík s anglickou slaninou v pečené kořenové zelenině a bylinkách s pikantní pohankou
 
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Kuře s nudlemi
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Kuřecí jáhlové rizoto
Bramborové placičky s kuřecím ragú a mozzarellou
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
Kuře s teplým salátem ze pšenice a grilované zeleniny Andalusie
Pečené vykostěné kuře s fazolovým pyré, smetanovou omáčkou s krájenými rajčaty a teplým celerovým salátem
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Kuřecí řízečky s americkými brambory
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Kuřecí paličky pečené v marinádě Raps
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolky
Kuře na rozmarýnu s grilovanou čekankou a česnekem
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Kuřecí supreme obalené do Jihotyrolského specku na fazolkách a kuskusu se sušenými rajčaty
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Pečené kuřecí stehno na másle, gratinovaná zelenina
Španělská Paella s kuřecím masem a mořskými plody
Kuře podle obrsta Schrödra
Tortilla s kuřecím masem, sýrem a fazolovým krémem
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Kuřecí gyros s pittou, ledovým salátem a tzatziki
Kuřecí paličky v Yuzu marinádě
 
Libocká krůta
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
Krůtí stehno s hráškem
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
Krůtí prsa Sous-vide s cizrnovo-bramborovou kaší a celerovo-jablečným salátem
Krůtí ragú s hlívou ústřičnou, bramborové halušky se zelím
 
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Čočkový nákyp s mletým masem a studeným zeleninovým salátkem
Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
Mleté maso s chilli, fazolkami a kukuřicí, tortilla
Pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Švédské masové kuličky – Köttbullar
Masové kuličky se špagetami,rajčatová omáčka
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Hamburger pro školáky
Filírovaný steak s bramborovými plátky
Zapečené lodičky z cukety plněné mletým masem a sýrem
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Lasagne bolognese se sýrem
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
 
BBQ žebra
Masopustní talíř
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Kuřecí jáhlové rizoto
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Kachní konfit s bramborovým lokšem
Kachna pečená
Králík se špenátem a pečenými brambory
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
Kachní stehno Sous-vide s omáčkou z červené čočky s vařeným bramborem
Králičí rillettes, cibulové chutney a bramborové lokše
Krůtí prsa Sous-vide s cizrnovo-bramborovou kaší a celerovo-jablečným salátem
Kuřecí stehno na paprice, těstoviny
Hovězí svíčková na smetaně
Hovězí líčka na zelenině, bramborová kaše
Pastýřský koláč
Paella s kuřecími křídly
Kuřecí křídla v corn flakes
Lasagne s trhaným hovězím masem
Hovězí maso, koprová omáčka
Jehněčí kolínko na rozmarýnu, šťouchané brambory
Trhané hovězí SV s kořenovou zeleninou, bramborová kaše
Jelení kýta se šípkovou omáčkou
Smažené kuřecí stehno, šťouchané brambory
Krůtí prsa na cizrně s řapíkatým celerem, dušená rýže
Burger Halloumi s krůtím masem, baby špenátem a holandskou omáčkou
 
Dušená telecí kýta v kokosovém mléce s chilli kroužky, pohankové rizoto se zelenou a růžovou čočkou
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
 
BBQ žebra
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Marinované vepřové kolínko
Cassoulet
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Pečená brambora s grilovanou zeleninou, zakysanou smetanou a vepřová pečeně
Bramborové placky s vepřovou plecí a petrželkovou omáčkou
Vepřová panenka ve špenátové krustě s Ratatouille
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka
Variace listových salátů s mangem, fazolkami, marinovanou šalotkou a trhaným vepřovým masem
Paštika z vepřového bůčku s uzenou slaninou a lutenice
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Burger z bramborákových placek
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
Debrecínská pečeně s gratinovanými brambory
Vepřová pečeně pečená při nízké teplotě, marinovaná v cibuli a kmínu, se šťouchaným bramborem a máslovým hráškem
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
Grilovaná vepřová pečeně duroc, kuskus se sladkou kukuřicí
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Bramborák s filetem z vepřové pečeně
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
Krkovice v Yuzunádě
 
Vepřové srdce s celerovou omáčkou
Lokše plněné kuřecími játry
 
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Jelení soté na víně
Přes noc pečená kančí plec špikovaná uzenou slaninou, bramborové šišky s cibulkou
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a gr.lilkem, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Zvěřinové ragů s testovinami
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Kančí hřbet na jalovci se žampiony
Kančí plec na jalovci s pečenou zeleninou a batátovou kaší
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Bažantí stehna protýkaná slaninou na divokých bylinkách
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Maso z divočáka s medem a chilli
Srnčí ragú s cibulkou
Kančí závitky přírodní
Plec z divočáka po staročesku
Myslivecká musaka
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
 
Masopustní talíř
Cizrna s uzenou šunkou
Sedanini Mortadella e Piselli (Sedanini s plátky mortadely a hráškem)
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Netradiční lečo s vejcem a klobásou
Brambora balená do slaniny a plněná sýrem (Fondy)
Brambora plněná mletým masem, pečené fazole a salát Coleslaw
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s Cottage, okurkou a uzeným jazykem, bavorská cibulka
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
Klokaní ragú s drcenými rajčaty, kořenovou zeleninou, čerstvými bylinkami, vařenou těstovinou a rukolou
Grilovaný sýr Provolone s Mozarellou Di Bufala v sušené šunce na sladké jarní cibulce s omáčkou Saba
Masové ravioly s dýňovou omáčkou, sýrem Pecorino a tymiánem
Rösti zapečené s bavorskou klobásou a cheddarem
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Bramborový koláč s cibulí a slaninou
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Spaghetti alla Carbonara