Recepty

Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Hovězí krk dušený v pórku
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Dušené hovězí v hráškovém pyré a slanina
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Pomalu pečený hovězí brisket
 
Marinované vepřové kolínko
Cassoulet
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Pečená brambora s grilovanou zeleninou, zakysanou smetanou a vepřová pečeně
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka
 
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
 
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Jelení soté na víně
Přes noc pečená kančí plec špikovaná uzenou slaninou, bramborové šišky s cibulkou
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Kančí hřbet na jalovci se žampiony
 
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
 
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Kuře s nudlemi
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Kuřecí jáhlové rizoto
Bramborové placičky s kuřecím ragú a mozzarellou
 
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
 
Libocká krůta
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
 
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Italský jehněčí tatarák na toastu s houbami a hořčičným semínkem
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
 
BBQ žebra
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Kuřecí jáhlové rizoto
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Kachna pečená
Králík se špenátem a pečenými brambory
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem
 
Cizrna s uzenou šunkou
Sedanini Mortadella e Piselli (Sedanini s plátky mortadely a hráškem)
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Brambora balená do slaniny a plněná sýrem (Fondy)
Brambora plněná mletým masem, pečené fazole a salát Coleslaw
Brambora plněná plátky hovězího masa s teriyaki omáčkou, asijský zeleninový salát
Brambora s Cottage, okurkou a uzeným jazykem, bavorská cibulka
Brambora s chřestem, holandskou omáčkou a krůtím masem