Recepty

Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Restované krevety se šafránovým risottem
Sépiové Taglioline, pyré z bílého chřestu a krevety v česnekovém oleji
 
Zapečené filé se zeleninou
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí wok s rajčaty
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
 
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
 
Bramborová polévka s uzeným lososem
Losos v balíčku z listového těsta
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Losos s bylinkovou krustou a mačkané brambory se smetanou
Grilovaný losos Asia style
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Krém z porcí lososa
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
 
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
 
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
 
Filet z tilápie zabalený v sušené šunce a petrželkový kuskus
 
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Tagliatelle s treskou a pestem
 
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem