|
|
Filet z candáta s cuketou
|
|
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
|
|
Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
|
|
|
|
Francouzský koláč s mořskými plody
|
|
Dušené olihně
|
|
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
|
|
Restované krevety se šafránovým risottem
|
|
Sépiové Taglioline, pyré z bílého chřestu a krevety v česnekovém oleji
|
|
Spaghetti alle Vongole
|
|
Krevety s rýží a rajčaty
|
|
Taglioline al Nero di Seppia s krevetami a cuketou
|
|
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
|
|
|
|
Zapečené filé se zeleninou
|
|
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
|
|
Rybí wok s rajčaty
|
|
Rybí filé s bylinkami a špenátem
|
|
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
|
|
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
|
|
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
|
|
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
|
|
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
|
|
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
|
|
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
|
|
|
|
Bramborová polévka s uzeným lososem
|
|
Losos v balíčku z listového těsta
|
|
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
|
|
Losos s bylinkovou krustou a mačkané brambory se smetanou
|
|
Grilovaný losos Asia style
|
|
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
|
|
Krém z porcí lososa
|
|
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
|
|
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
|
|
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
|
|
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
|
|
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
|
|
Losos dušený v alobalu se zeleninou
|
|
Pečený filet z lososa, bramborová kaše
|
|
|
|
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
|
|
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
|
|
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
|
|
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
|
|
Mahi Mahi a mangalica uzený špek, piment d´espelette a chlebová pomazánka
|
|
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
|
|
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
|
|
Mahi-Mahi v Panko strouhance a omáčkou Sriracha
|
|
|
|
Mořská štika pečená v černém toustovém chlebu, fregola sarda s podzimní zeleninou
|
|
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
|
|
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
|
|
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
|
|
|
|
Pošírovaná doráda královská s brandádou, temperované mořské řasy
|
|
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
|
|
Ceviche z pražmy královské
|
|
|
|
Pečený pstruh s nádivkou
|
|
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
|
|
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
|
|
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
|
|
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
|
|
|
|
Sumeček africký připravený v páře se zeleninou Versailles
|
|
Pošírovaný filet ze sumečka s těstovinami a rajčaty
|
|
Pečený sumeček na indický způsob
|
|
Gratinovaný sumeček africký v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, Cheddarem a celerovým salátkem
|
|
Sumeček africký s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
|
|
Sumeček s teplým čočkovým salátem
|
|
Sumeček africký na hráškovém suflé s rýží
|
|
Tarhoňa se sumečkem v jogurtové marinádě
|
|
Pstruh s bylinkovou krustou a mačkané brambory
|
|
Pstruh duhový se žampionovou omáčkou a bramborové noky
|
|
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
|
|
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
|
|
Lasagne se sumečkem
|
|
Sumeček africký na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
|
|
Pstruh duhový s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
Sumeček s teplým čočkovým salátem
|
|
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
|
|
Grilovaný sumeček s restovanou zeleninou a bramborovým pyré
|
|
Pečený sumeček africký na smetanovém rizotu z krup
|
|
Sumeček africký s cuketou
|
|
Sumeček v bylinkovém těstíčku s bramborovou kaší
|
|
Sumeček africký s koprovou omáčkou, mandlové brambory
|
|
Sumeček a gnocchi s pečenou zeleninou
|
|
Gratinované cannelloni se sumečkem africkým, kapustou a sýrem
|
|
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
|
|
|
|
Filet z tilápie zabalený v sušené šunce a petrželkový kuskus
|
|
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
|
|
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
|
|
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
|
|
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
|
|
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
|
|
Tagliatelle s treskou a pestem
|
|
Treska tmavá se sladkými lusky
|
|
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
|
|
Treska s bylinkovou drobenkou
|
|
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
Cod filet se sladkými lusky
|
|
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
|
|
Ragú z tresky se zeleninou
|
|
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
|
|
|
|
Tuňák s pestem a těstovinami
|
|
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
|
|
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
|
|
|
|
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
|
|
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
|
|
|
|
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
|
|
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
|
|
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
|
|
Pórková polévka s okouníkem mořským
|
|
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
|
|
Grilovaná makrela se zelenými brambory
|
|
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
|
|
Pangasius v těstíčku a krémová omáčka se sladkou kukuřicí
|