Recepty

Filet z candáta s cuketou
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
 
Francouzský koláč s mořskými plody
Dušené olihně
Pappardelle di mare (Pappardelle s mořskými plody)
Restované krevety se šafránovým risottem
Sépiové Taglioline, pyré z bílého chřestu a krevety v česnekovém oleji
Spaghetti alle Vongole
Krevety s rýží a rajčaty
Taglioline al Nero di Seppia s krevetami a cuketou
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
 
Zapečené filé se zeleninou
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí wok s rajčaty
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
 
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
 
Bramborová polévka s uzeným lososem
Losos v balíčku z listového těsta
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Losos s bylinkovou krustou a mačkané brambory se smetanou
Grilovaný losos Asia style
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Krém z porcí lososa
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Losos dušený v alobalu se zeleninou
 
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Mahi Mahi a mangalica uzený špek, piment d´espelette a chlebová pomazánka
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
 
Mořská štika pečená v černém toustovém chlebu, fregola sarda s podzimní zeleninou
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
 
Pošírovaná doráda královská s brandádou, temperované mořské řasy
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
Ceviche z pražmy královské
 
Pečený pstruh s nádivkou
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
 
Sumeček africký připravený v páře se zeleninou Versailles
Pošírovaný filet ze sumečka s těstovinami a rajčaty
Pečený sumeček na indický způsob
Gratinovaný sumeček africký v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, Cheddarem a celerovým salátkem
Sumeček africký s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Sumeček africký na hráškovém suflé s rýží
Tarhoňa se sumečkem v jogurtové marinádě
Pstruh s bylinkovou krustou a mačkané brambory
Pstruh duhový se žampionovou omáčkou a bramborové noky
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
Lasagne se sumečkem
Sumeček africký na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
Pstruh duhový s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
Grilovaný sumeček s restovanou zeleninou a bramborovým pyré
Pečený sumeček africký na smetanovém rizotu z krup
Sumeček africký s cuketou
Sumeček v bylinkovém těstíčku s bramborovou kaší
Sumeček africký s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Sumeček a gnocchi s pečenou zeleninou
Gratinované cannelloni se sumečkem africkým, kapustou a sýrem
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
 
Filet z tilápie zabalený v sušené šunce a petrželkový kuskus
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
 
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Tagliatelle s treskou a pestem
Treska tmavá se sladkými lusky
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Treska s bylinkovou drobenkou
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Cod filet se sladkými lusky
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Ragú z tresky se zeleninou
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
 
Tuňák s pestem a těstovinami
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
 
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
 
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
Pórková polévka s okouníkem mořským
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Grilovaná makrela se zelenými brambory
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou