|
|
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
|
|
Lokše plněné uzeným masem a zelím
|
|
Marinované vepřové kolínko
|
|
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
|
|
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
|
|
Hovězí krk dušený v pórku
|
|
Pasta all´arrabbiata
|
|
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
|
|
Mexické fazole v tortille
|
|
Cizrna s uzenou šunkou
|
|
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
|
|
Cassoulet
|
|
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
|
|
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
|
|
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
|
|
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
|
|
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
|
|
Kuře s nudlemi
|
|
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
|
|
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
|
|
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
|
|
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
|
|
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
|
|
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
|
|
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
|
|
Zapečené filé se zeleninou
|
|
Rybí wok s rajčaty
|
|
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
|
|
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
|
|
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
|
|
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
|
|
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
|
|
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
|
|
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
|
|
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
|
|
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
|
|
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
|
|
Kuřecí jáhlové rizoto
|
|
Karbanátky ze zeleného hrachu
|
|
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
|
|
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
|
|
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
|
|
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
|
|
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
|
|
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
|
|
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
|
|
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
|
|
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
|
|
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
|
|
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
|
|
Nákyp z čočky a brambor
|
|
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
|
|
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
|
|
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
|
|
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
|
|
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
|
|
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
|
|
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
|
|
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
|
|
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
|
|
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
|
|
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
|
|
Smažené tofu v hrašce
|
|
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
|
|
Králík na hořčici
|
|
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
|
|
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
|
|
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
|
|
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
|
|
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
|
|
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
|
|
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
|
|
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
|
|
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
|
|
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
|
|
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
|
|
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
|
|
Treska s bylinkovou drobenkou
|
|
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
|
|
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
|
|
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
|
|
Staročeská hovězí pečeně
|
|
Tofu výpečky
|
|
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
|
|
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
|
|
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
|
|
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
|
|
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
|
|
Hovězí maso dušené v kapustě
|
|
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
|
|
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
|
|
Chřest s holandskou omáčkou
|
|
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
|
|
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
|
|
Hovězí plátky po provensálsku
|
|
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
|
|
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
|
|
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Lokše plněné kuřecími játry
|
|
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
|
|
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
|
|
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
|
|
Salát s grilovanými kuřecími kousky
|
|
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
|
|
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
|
|
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
|
|
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
|
|
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
|
|
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
|
|
|
|
Špenátový krém se smetanou a krutonky
|
|
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
|
|
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
|
|
Canneloni imbottiti - Cannelloni se špenátem a sýrem ricotta
|
|
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
|
|
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
|
|
Jelení soté na víně
|
|
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
|
|
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
|
|
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
|
|
Rybí filé s bylinkami a špenátem
|
|
Losos v balíčku z listového těsta
|
|
Kuřecí plátek v mandlové krustě
|
|
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
|
|
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
|
|
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
|
|
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
|
|
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
|
|
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
|
|
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
|
|
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
|
|
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
|
|
Pomalu pečený hovězí brisket
|
|
Tuňák s pestem a těstovinami
|
|
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
|
|
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
|
|
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
|
|
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
|
|
Treska tmavá se sladkými lusky
|
|
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
|
|
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
|
|
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
|
|
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
|
|
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
|
|
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
|
|
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
|
|
Burger z bramborákových placek
|
|
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
|
|
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
|
|
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
|
|
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
|
|
Plec z divočáka po staročesku
|
|
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
|
|
Králičí řízky s jogurtovým dipem
|
|
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
|
|
Ragú z tresky se zeleninou
|
|
Čerstvý kozí sýr se salátem a opečenou Ciabattou
|
|
Kuře podle obrsta Schrödra
|
|
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
|
|
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
|
|
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
|
|
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
|
|
|
|
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
|
|
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
|
|
Kančí plec s perníkovou omáčkou
|
|
Ragú z jelení kýty
|
|
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
|
|
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
|
|
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
|
|
Restované krevety se šafránovým risottem
|
|
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka
|
|
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
|
|
Chřestová polévka
|
|
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem
|
|
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
|
|
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
|
|
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
|
|
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
|
|
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
|
|
Maso z divočáka s medem a chilli
|
|
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolky
|
|
Bramborák s filetem z vepřové pečeně
|
|
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
|
|
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
|
|
Špenátová polévka s crostini a nočkem ze zakysané smetany
|