Recepty

Marinované vepřové kolínko
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Hovězí krk dušený v pórku
Pasta all´arrabbiata
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Mexické fazole v tortille
Cizrna s uzenou šunkou
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Cassoulet
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Kuře s nudlemi
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Zapečené filé se zeleninou
Rybí wok s rajčaty
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Nákyp z čočky a brambor
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
 
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Canneloni imbottiti - Cannelloni se špenátem a sýrem ricotta
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Jelení soté na víně
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Losos v balíčku z listového těsta
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Pomalu pečený hovězí brisket
 
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Restované krevety se šafránovým risottem
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka