Recepty

Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Marinované vepřové kolínko
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Hovězí krk dušený v pórku
Pasta all´arrabbiata
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Mexické fazole v tortille
Cizrna s uzenou šunkou
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Cassoulet
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Kuře s nudlemi
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Zapečené filé se zeleninou
Rybí wok s rajčaty
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Nákyp z čočky a brambor
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Smažené tofu v hrašce
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Králík na hořčici
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Treska s bylinkovou drobenkou
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
Staročeská hovězí pečeně
Tofu výpečky
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Hovězí maso dušené v kapustě
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
Chřest s holandskou omáčkou
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Hovězí plátky po provensálsku
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Lokše plněné kuřecími játry
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
 
Špenátový krém se smetanou a krutonky
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Canneloni imbottiti - Cannelloni se špenátem a sýrem ricotta
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Zapékané lasagne s bramborovým krémem, kuřecím masem a sýrem
Jelení soté na víně
Polpety z mletého masa se slaninou a žampionovou omáčkou, máslová tarhoňa
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Filé s koprovou omáčkou, mandlové brambory
Rybí filé s bylinkami a špenátem
Losos v balíčku z listového těsta
Kuřecí plátek v mandlové krustě
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Pečená falešná svíčková s bramborovo kukuřičným pyré
Hráškový krém se slaninou a cizrnou
Sekaný králičí řízek se švestkovou omáčkou a bramborovými šiškami
Kuřecí prsa dušená na smetaně s chřestem a šťouchané brambory
Pečená králičí stehna s bramborovými plackami
Pomalu pečený hovězí brisket
Tuňák s pestem a těstovinami
Tažená hovězí loupaná plec, krémový špenát a vejmrda
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Restované bramborové šišky s listovým špenátem, kousky slaniny a uzená krkovička
Kuskus s tuňákem a sušenými rajčaty
Treska tmavá se sladkými lusky
Kuřecí stehenní řízek s majoránkou a máslem, zadělávaná kapusta a bramborový toč se slaninou z udírny
Pečená kachní stehýnka s křenovou omáčkou
Zvěřinové ragú (jelení) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
Grilované kuřecí kostky s bramborovou plackou, jablečným zelím a uzenou máslovou omáčkou
Pošírovaná králičí stehna v olivovém oleji
Tažený hovězí ořech s dýňovou omáčkou, mandlová kaše
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Burger z bramborákových placek
Bramborové placky s uzenou krkovicí a zelím
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Pečená filátka Mahi Mahi s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Špikovaný králík s houbovou tarhoňou a žemličkovou nádivkou
Plec z divočáka po staročesku
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Králičí řízky s jogurtovým dipem
Filety z mořské štiky pečené na smetanovém špenátu se sýrem a bazalkou
Ragú z tresky se zeleninou
Čerstvý kozí sýr se salátem a opečenou Ciabattou
Kuře podle obrsta Schrödra
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
Smažené rybí hranolky z tmavé tresky, šťouchané brambory s cibulkou a tatarka z tvarohu
Marinovaná žebírka se sedláckými bramborami
Pomalu pečené hovězí v silné cibulové omáčce s pestrými fazolkami
 
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Sépiové Taglioline s treskou a fazolovým purée
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Restované krevety se šafránovým risottem
Vepřové paličky v BBQ marinádě, kaše s křenem a okurka
Marinovaný králičí hřbet na teplém zeleninovém salátu
Chřestová polévka
Grilované kuřecí prso na zeleninovém ratattouille s gratinovaným ořechovým sýrem
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Závitek plněný bramborou, špekem, karotkou a chřestem, tažený v telecím juice s petrželkovými špeclemi
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Losos v koprové omáčce, mačkané brambory
Filet ze pstruha na chřestu s rajčatovo-parmazánovou omáčkou
Maso z divočáka s medem a chilli
Grilovaný kuřecí steak s ovčím sýrem a s hranolky
Bramborák s filetem z vepřové pečeně
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
Hovězí krk "Chuck roll" s houbovou omáčkou a lokšemi
Špenátová polévka s crostini a nočkem ze zakysané smetany