Recepty

Kuře s nudlemi
Bramborová polévka s uzeným lososem
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
 
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Italský cizrnový salát
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Štrúdl s pohankovou náplní
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Soté z rýžových nudlí
Rýžové špagety s tofu a zeleninou
 
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
 
Focaccia s modrým sýrem
 
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Jelení soté na víně
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Bažantí vývar s knedlíčky
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé