|
|
Francouzský koláč s mořskými plody
|
|
Dušené olihně
|
|
Palačinkové duo s lesním ovocem a jogurtem
|
|
Kuře s nudlemi
|
|
Bramborová polévka s uzeným lososem
|
|
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
|
|
Pórková polévka s grilovanou cuketou
|
|
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
|
|
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
|
|
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
|
|
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
|
|
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
|
|
Bramborová kaše zapečená se sýrem
|
|
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
|
|
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
|
|
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
|
|
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
|
|
Pórková polévka s okouníkem mořským
|
|
Krevety s rýží a rajčaty
|
|
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
|
|
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
|
|
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
|
|
Hrušky Belle Hélène
|
|
Burger z bramborákových placek
|
|
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
|
|
Filet z candáta s cuketou
|
|
Kuřecí supreme obalené do Jihotyrolského specku na fazolkách a kuskusu se sušenými rajčaty
|
|
Debrecínská pečeně s gratinovanými brambory
|
|
Grilovaná makrela se zelenými brambory
|
|
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
|
|
Cod filet se sladkými lusky
|
|
Pravá francouzská cibulačka
|
|
Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
|
|
Restované husí prso s nastavovanou kaší a zelím z červené řepy
|
|
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
|
|
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
|
|
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
|
|
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
|
|
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
|
|
Kachní prsní řízek s kuskusem a červenou máslovou omáčkou
|
|
Kuře podle obrsta Schrödra
|
|
Brokolicový krém se sýrovými krutony
|
|
Zapečený kozí sýr na trhaných salátech s glazovaným jablkem a ořechy v medu
|
|
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
|
|
Bílá polévka s vajíčkem
|
|
Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
|
|
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
|
|
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a studenou omáčkou z lesních plodů
|
|
Losos dušený v alobalu se zeleninou
|
|
Dušená hovězí oháňka
|
|
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
|
|
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
|
|
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
|
|
|
|
Jablečný dezert
|
|
Tofu burger
|
|
Králičí hřbet s hráškovým pyré
|
|
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
|
|
Italský cizrnový salát
|
|
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
|
|
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
|
|
Kuřecí jáhlové rizoto
|
|
Karbanátky ze zeleného hrachu
|
|
Štrúdl s pohankovou náplní
|
|
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
|
|
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
|
|
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
|
|
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
|
|
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
|
|
Soté z rýžových nudlí
|
|
Rýžové špagety s tofu a zeleninou
|
|
Dušená telecí kýta v kokosovém mléce s chilli kroužky, pohankové rizoto se zelenou a růžovou čočkou
|
|
Těstoviny s bazalkovým tofu
|
|
Tofu pomazánka s bagetou
|
|
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
|
|
Smažené tofu v hrašce
|
|
Bulgurový salát s dýní a tofu
|
|
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
|
|
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
|
|
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem Pecorino
|
|
Tofu výpečky
|
|
Tofu cheesecake
|
|
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
|
|
Rajčatový salát s tofu slámou
|
|
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Limetkový dezert
|
|
Tofu ragú
|
|
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
|
|
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
|
|
Polévka Minestrone s tofu
|
|
|
|
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
|
|
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
|
|
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
|
|
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
|
|
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
|
|
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
|
|
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
|
|
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
|
|
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
|
|
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
|
|
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
|
|
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
|
|
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
|
|
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
|
|
|
|
Focaccia s modrým sýrem
|
|
Pravé švýcarské fondue
|
|
Pravá francouzská cibulačka
|
|
Servírování sýru Raclette
|
|
|
|
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
|
|
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
|
|
Jelení soté na víně
|
|
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
|
|
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
|
|
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
|
|
Kančí plec s perníkovou omáčkou
|
|
Ragú z jelení kýty
|
|
Bažantí vývar s knedlíčky
|
|
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
|
|
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
|
|
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
|
|
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
|
|
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
|
|
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
|
|
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
|
|
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
|
|
Maso z divočáka s medem a chilli
|
|
Kančí závitky přírodní
|