Recepty

Francouzský koláč s mořskými plody
Dušené olihně
Palačinkové duo s lesním ovocem a jogurtem
Kuře s nudlemi
Bramborová polévka s uzeným lososem
Kachní prsa s višňovou omáčkou a kuskus
Pórková polévka s grilovanou cuketou
Rolovaný hovězí pupek s rozmarýnem, brambůrky a jarní žemlovou nádivkou
Pražma královská s opečeným fenyklem, olivami, mušlemi, česnekem
Burger s chedarem a cibulovými kroužky
Plněné rolky z halibuta paprikovým triem a bazalkovou omáčkou
Jehněčí kolínko se šťouchanými brambory, listovým špenátem a pečeným česnekem
Bramborová kaše zapečená se sýrem
Dušená mufloní kýta s uzenou slaninou a konfitované brambůrky v másle s badyánem
Konfitované husí stehýnko s houbovou nádivkou a na másle restovanou růžičkovou kapustou
Hovězí Rib Eye steak s rukolovým salátem a křupavou pancettou
Grilovaný Flank steak s ratte brambůrky, císařským luskem a omáčkou z portského vína
Pórková polévka s okouníkem mořským
Krevety s rýží a rajčaty
Marinovaná vepřová žebra v italském koření a pečených tomatech, jemné bazalkové puré
Tortilla plněná kuřecím masem a zeleninou
Pomalu pečená telecí líčka se štouchanými bramborami
Hrušky Belle Hélène
Burger z bramborákových placek
Kachní řízek s glazé z balsamikového octa a salátem ze zelené čočky
Filet z candáta s cuketou
Kuřecí supreme obalené do Jihotyrolského specku na fazolkách a kuskusu se sušenými rajčaty
Debrecínská pečeně s gratinovanými brambory
Grilovaná makrela se zelenými brambory
Pečený filet tilápie na smetanovo-houbovém rizotu z krup
Cod filet se sladkými lusky
Pravá francouzská cibulačka
Hovězí Rib Eye steak s grilovanou zeleninou a pečenými bramborami, pažitková omáčka
Restované husí prso s nastavovanou kaší a zelím z červené řepy
Králičí hřbet na grilované zelenině s makovým máslem
Středomořský salát s chobotnicí, krevetami a opečenou bagetou
Grilované kachní prso na šafránových brambůrkách s višňovou omáčkou
Pečené vepřové koleno na černém pivu s opečenými bramborovými šiškami a marinované nudličky červené řepy
Vepřová panenka s bylinkovým máslem a americkými bramborami
Kachní prsní řízek s kuskusem a červenou máslovou omáčkou
Kuře podle obrsta Schrödra
Brokolicový krém se sýrovými krutony
Zapečený kozí sýr na trhaných salátech s glazovaným jablkem a ořechy v medu
Filátka z ryby Mahi Mahi s glazovanou karotkou
Bílá polévka s vajíčkem
Filet z candáta na pepři s tymiánem, citronové krupoto a smetanová espuma
Grilovaný hovězí Top Blade s domácími sýrovými gnocchi a demi glace
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a studenou omáčkou z lesních plodů
Losos dušený v alobalu se zeleninou
Dušená hovězí oháňka
Pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu s francouzským bramborovým pyré
Pstruh plněný špenátem, zabalený v parmské šunce s opečenými bramborami
Grilovaný pstruh s hráškovým pyré a farmářskými hranolky
 
Jablečný dezert
Tofu burger
Králičí hřbet s hráškovým pyré
Mahi Mahi filet, glazé z limet s pórkem a zeleninou
Italský cizrnový salát
Cod filet vařený v páře s bylinkami na zelených fazolkách
Mix trhaných salátů s rajčaty, karotkou a proužky krůtího masa
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Štrúdl s pohankovou náplní
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Filet z lososa v koření Sezam Royal, červená řepa s ricottou a slaninová omáčka
Hovězí Fajitas s grilovanou paprikou
Vepřový steak Duroc s kuskusem a pyré z kořenové zeleniny
Soté z rýžových nudlí
Rýžové špagety s tofu a zeleninou
Dušená telecí kýta v kokosovém mléce s chilli kroužky, pohankové rizoto se zelenou a růžovou čočkou
Těstoviny s bazalkovým tofu
Tofu pomazánka s bagetou
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Smažené tofu v hrašce
Bulgurový salát s dýní a tofu
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Pečená filátka ze pstruha s kmínem, zelenina Balance s citronovou kůrou a máslovou omáčkou
Soté z králičích stehen s bretaňskou zeleninou, penne, sušenými rajčaty a strouhaným sýrem Pecorino
Tofu výpečky
Tofu cheesecake
Vařené filátko candáta v páře s dušenými listy špenátu a kuskus s kořenovou zeleninou
Rajčatový salát s tofu slámou
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Limetkový dezert
Tofu ragú
Pošírovaná kuřecí palička v zázvorovém demi glace, doplněná o dušený králičí hřbet v šunce, bulgur s řapíkatým celerem
Pošírované filátko z kapra v omáčce z julienne kořenové zeleniny, černého piva a povidel, kedlubnové pyré s vlašským ořechem
Polévka Minestrone s tofu
 
Pečený Brisket, bramborovo kukuřičné pyré
Dušený Chuck roll (krk s podplečím) na pivu, kroupové perličky s kořenovou zeleninou
Thick skirt, Veverka na anglický způsob s majonézou a petrželkové brambory
Trhané irské hovězí podplečí s loupanými rajčaty a zázvorem
Irský Top Blade steak a karamelizovaná šalotka
Diamond Muscle pečený na jehle a plněná cibule brambory s tymiánem
Dušená roláda z hovězího Flapu plněná vajíčkem a šunkou, rýže
Pomalu pečený hovězí krk s omáčkou z estragonu a kořenovou zeleninou
Domácí svíčková s vídeňským knedlíkem a brusinkami
Diamond s houbovou omáčkou a špenátovými špeclemi
Hovězí žebro s kostí tažené v silném vývaru
Hovězí ořech z plemene Angus dušený v pórku a pečená brambora
Roláda z hovězího pupku, omáčka Amatriciana, mačkané brambory
Roláda z irského Flanku (pupku) s cibulovou omáčkou
 
Focaccia s modrým sýrem
Pravé švýcarské fondue
Pravá francouzská cibulačka
Servírování sýru Raclette
 
Kančí kýta na ragú z lesních hub a smržů
Plátky z jelení kýty s omáčkou z červeného vína, chřestem a jedlými kaštany
Jelení soté na víně
Jelení hřbet na jalovci se žampiony
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Daňčí svíčková s dvoubarevnou čočkou a křepelčím vejcem
Kančí plec s perníkovou omáčkou
Ragú z jelení kýty
Bažantí vývar s knedlíčky
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Restované mufloní kostky s liškami a cuketou, pappardelle
Bažantí stehno se špekovým knedlíkem
Grilovaný jelení hřbet s houbovým ragú a mrkvovou pěnou
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Divočák hřbet s houbovou omáčkou, brambory s chřestem a brusinkové želé
Hřbet z divočáka s jalovcovou omáčkou a červeným zelím
Srnčí medailonky s jablky a brusinkami
Maso z divočáka s medem a chilli
Kančí závitky přírodní