Recepty

Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
Filátko aljašské tresky na zelenině s celerovou omáčkou a bramborovými noky s pažitkou
Jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou a mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem
 
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Sumeček africký pečený na mořské soli s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
Zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem
Salát z pečené červené cibule s medem, tymiánem a marinovaným kuřecím stehýnkem
Fazolové brownies
Hrášková pomazánka
Dýňová pomazánka
 
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Steak z lososa „Gorbuša“ se sezamovou solí, omáčkou ze sladkého hrášku a opečenými švábskými spätzlemi
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
Čočkový nákyp s mletým masem a studeným zeleninovým salátkem
 
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
 
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Salát z marinované červené řepy se zelenou čočkou a feta sýrem, ochucený balzamickou redukcí a medem
 
Kuřecí krém s opečenou cizrnou
Polévka z pečených brambor s glazovanou karotkou
Sýr cottage s ochucenou zeleninou
Otevřená tortilla s čerstvým salátem, sýrem feta a fazolemi
Na másle opečený sumeček, červená čočka se středomořskou zeleninou a bylinkový jogurt
Filátka z kanadské štiky, sladký hrášek a zeleninové pyré
Lasagne se špenátem, ricottou a slunečnicovými semínky
Ovocný hrníček "Chia semínka a mango"
 
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Ragú z jelení kýty