Recepty

Kančí hřbet na jalovci se žampiony
Pomazánka z červených fazolí a řepy
Pomazánka z červených fazolí a grilované papriky
Filet tresky tmavé ve vaječné omeletě s pečený bramborem, zeleninou Andalusie a cizrnovým krémem
Klokaní ragú s drcenými rajčaty, kořenovou zeleninou, čerstvými bylinkami, vařenou těstovinou a rukolou
Kančí plec na jalovci s pečenou zeleninou a batátovou kaší
Koláč ze sladkých brambor se špenátem a slaninou
Roláda z králičího hřbetu se slaninou a bylinkami s pepitkovým rizotem, zeleninou Mediterranea a žampionovým bešamelem
Rybí pomazánka s duo mrkví
Kukuřičná krémová polévka s kokosovým mlékem a cizrnou
Variace listových salátů s mangem, fazolkami, marinovanou šalotkou a trhaným vepřovým masem
Čokoládový dezert z batátů
Mango-zázvorový krém s jogurtovým nokem, pomerančovou kůrou a bazalkovým olejem
Gratinovaná zelenina
Dušené batáty s cizrnou
 
Kachní stehno Sous-vide s omáčkou z červené čočky s vařeným bramborem
Zeleninová polévka s červenými Pepitkami
Pečené vykostěné kuře s fazolovým pyré, smetanovou omáčkou s krájenými rajčaty a teplým celerovým salátem
Dýňové lívance ze žlutých Pepitek s tvarohem a ovocnou mozaikou
Dýňové pyré s červenými Pepitkami jako kaše s ořechy
Pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše
Vepřové srdce s celerovou omáčkou
Rybí filé se žampióny zapečené v kysané smetaně s opečeným bramborem
Pilaf se zelenými Pepitkami a zeleninou Sombrero
Dezert ze žlutých Pepitek s ovocem
Pomalu pečený hovězí chuck roll s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou
Krůtí ragú s hlívou ústřičnou, bramborové halušky se zelím
Španělská Paella s kuřecím masem a mořskými plody
Konfitovaný králík s anglickou slaninou v pečené kořenové zelenině a bylinkách s pikantní pohankou
 
Zeleninové karbanátky Ratatouille s okarou, bramborová kaše s celerovým pyré
Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
Filátko aljašské tresky na zelenině s celerovou omáčkou a bramborovými noky s pažitkou
Jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou a mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem
Cizrnová pomazánka
Salátový dresink
Pomazánka Mediterranea
Perkelt ze sumečka afrického s bramborovými haluškami
Jogurtová zálivka na saláty
Špenátový krém
Hovězí pečeně á la Esterházy s rýží
Celerová pomazánka se surimi
Myslivecká musaka
Vaječná omeleta se zeleninou
 
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
Sumeček africký pečený na mořské soli s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
Zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem
Salát z pečené červené cibule s medem, tymiánem a marinovaným kuřecím stehýnkem
Fazolové brownies
Hrášková pomazánka
Dýňová pomazánka
Bramborový salát s celerem, mrkví a cibulí
Brokolicová krémová polévka
Řecká polévka s červenou fazolí
 
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
Steak z lososa „Gorbuša“ se sezamovou solí, omáčkou ze sladkého hrášku a opečenými švábskými spätzlemi
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
Čočkový nákyp s mletým masem a studeným zeleninovým salátkem
Filet z mořské štiky, omáčka z grilovaných paprik ochucená anýzem a rýže basmati
Krupicové flameri
Mrkvový koláč
 
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
 
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
Salát z marinované červené řepy se zelenou čočkou a feta sýrem, ochucený balzamickou redukcí a medem
 
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
 
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
 
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
 
Chřestový krém
Švédské masové kuličky – Köttbullar
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
Grilovaná cuketa s bramborovo-karotkovým pyré a petrželkovým pestem
Španělská rybí polévka – Sopa de rape
Lasagne bolognese se sýrem
 
Kuřecí krém s opečenou cizrnou
Polévka z pečených brambor s glazovanou karotkou
Sýr cottage s ochucenou zeleninou
Otevřená tortilla s čerstvým salátem, sýrem feta a fazolemi
Na másle opečený sumeček, červená čočka se středomořskou zeleninou a bylinkový jogurt
Filátka z kanadské štiky, sladký hrášek a zeleninové pyré
Lasagne se špenátem, ricottou a slunečnicovými semínky
Ovocný hrníček "Chia semínka a mango"
 
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Ragú z jelení kýty
Sumeček s teplým čočkovým salátem
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Treska s bylinkovou drobenkou
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Lokše plněné kuřecími játry
Česneková polévka s tofu
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží