|
|
Kančí hřbet na jalovci se žampiony
|
|
Pomazánka z červených fazolí a řepy
|
|
Pomazánka z červených fazolí a grilované papriky
|
|
Filet tresky tmavé ve vaječné omeletě s pečený bramborem, zeleninou Andalusie a cizrnovým krémem
|
|
Klokaní ragú s drcenými rajčaty, kořenovou zeleninou, čerstvými bylinkami, vařenou těstovinou a rukolou
|
|
Kančí plec na jalovci s pečenou zeleninou a batátovou kaší
|
|
Koláč ze sladkých brambor se špenátem a slaninou
|
|
Roláda z králičího hřbetu se slaninou a bylinkami s pepitkovým rizotem, zeleninou Mediterranea a žampionovým bešamelem
|
|
Rybí pomazánka s duo mrkví
|
|
Kukuřičná krémová polévka s kokosovým mlékem a cizrnou
|
|
Variace listových salátů s mangem, fazolkami, marinovanou šalotkou a trhaným vepřovým masem
|
|
Čokoládový dezert z batátů
|
|
Mango-zázvorový krém s jogurtovým nokem, pomerančovou kůrou a bazalkovým olejem
|
|
Gratinovaná zelenina
|
|
Dušené batáty s cizrnou
|
|
|
|
Kachní stehno Sous-vide s omáčkou z červené čočky s vařeným bramborem
|
|
Zeleninová polévka s červenými Pepitkami
|
|
Pečené vykostěné kuře s fazolovým pyré, smetanovou omáčkou s krájenými rajčaty a teplým celerovým salátem
|
|
Dýňové lívance ze žlutých Pepitek s tvarohem a ovocnou mozaikou
|
|
Dýňové pyré s červenými Pepitkami jako kaše s ořechy
|
|
Pohankové klopsy s mletým masem pečené s rajčatovou omáčkou, restovaná kořenová zelenina, bramborová kaše
|
|
Vepřové srdce s celerovou omáčkou
|
|
Rybí filé se žampióny zapečené v kysané smetaně s opečeným bramborem
|
|
Pilaf se zelenými Pepitkami a zeleninou Sombrero
|
|
Dezert ze žlutých Pepitek s ovocem
|
|
Pomalu pečený hovězí chuck roll s játrovou omáčkou, růžičkovou kapustou a pečenou polentou
|
|
Krůtí ragú s hlívou ústřičnou, bramborové halušky se zelím
|
|
Španělská Paella s kuřecím masem a mořskými plody
|
|
Konfitovaný králík s anglickou slaninou v pečené kořenové zelenině a bylinkách s pikantní pohankou
|
|
|
|
Zeleninové karbanátky Ratatouille s okarou, bramborová kaše s celerovým pyré
|
|
Máslové řízečky z mletého telecího masa s růžičkovou kapustou a zeleninovým pilafem
|
|
Jelení kýta pečená s divokým kořením a kořenovou zeleninou s restovaným černým kořenem a žemlovo-karotkovým knedlíkem
|
|
Krůtí medailonky s restovanou zeleninou, hrubozrnnou hořčicí a jemným hráškovým pyré
|
|
Filátko aljašské tresky na zelenině s celerovou omáčkou a bramborovými noky s pažitkou
|
|
Jáhlové noky s ochucenou zakysanou smetanou a mangovým salátem s trhanou mátou a včelím medem
|
|
Cizrnová pomazánka
|
|
Salátový dresink
|
|
Pomazánka Mediterranea
|
|
Perkelt ze sumečka afrického s bramborovými haluškami
|
|
Jogurtová zálivka na saláty
|
|
Špenátový krém
|
|
Hovězí pečeně á la Esterházy s rýží
|
|
Celerová pomazánka se surimi
|
|
Myslivecká musaka
|
|
Vaječná omeleta se zeleninou
|
|
|
|
Nudličky hovězího masa na víně s kukuřicí a pikantním krémem z bílých fazolí
|
|
Krůtí kostky pečené v drcených rajčatech s koprem a feta sýrem, servírované s bulgurem
|
|
Sumeček africký pečený na mořské soli s teplým zeleninovým salátem a křupavou bramborovou kaší
|
|
Zeleninovo-sójové krokety s vařeným petrželkovým bramborem a bylinkovým dipem
|
|
Salát z pečené červené cibule s medem, tymiánem a marinovaným kuřecím stehýnkem
|
|
Fazolové brownies
|
|
Hrášková pomazánka
|
|
Dýňová pomazánka
|
|
Bramborový salát s celerem, mrkví a cibulí
|
|
Brokolicová krémová polévka
|
|
Řecká polévka s červenou fazolí
|
|
|
|
Filé seafrozen s citronovou marinádou a teplé těstovinové rizoto s julienne zeleninou a čočkou
|
|
Steak z lososa „Gorbuša“ se sezamovou solí, omáčkou ze sladkého hrášku a opečenými švábskými spätzlemi
|
|
Kuřecí roláda Sous-vide, ve slupce opékanými brambory a zeleninové lečo s červenými fazolemi
|
|
Steak z kuřecích stehýnek marinovaný v jogurtu, jáhly s restovanou zeleninou a bylinkový dip
|
|
Čočkový nákyp s mletým masem a studeným zeleninovým salátkem
|
|
Filet z mořské štiky, omáčka z grilovaných paprik ochucená anýzem a rýže basmati
|
|
Krupicové flameri
|
|
Mrkvový koláč
|
|
|
|
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
|
|
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
|
|
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
|
|
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
|
|
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
|
|
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
|
|
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
|
|
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
|
|
|
|
Dýňový krém ochucený muškátovým oříškem a kapkou dýňového oleje s kuřecím masem
|
|
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
|
|
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
|
|
Krůtí prsa pečená při nízké teplotě 65°C s restovanou karotkou, máslovou omáčkou a brambůrky ve slupce
|
|
Mletý řízek se sýrem, lehkým bramborovým salátem se zakysanou smetanou a máslovým hráškem
|
|
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
|
|
Plátek vepřové pečeně s bramborovými šiškami, kedlubnovým zelím a smaženou cibulkou
|
|
Salát z marinované červené řepy se zelenou čočkou a feta sýrem, ochucený balzamickou redukcí a medem
|
|
|
|
Bramborový krém s cizrnou, zjemněný bílým jogurtem s pažitkou
|
|
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
|
|
Jelení ragú na kořenové zelenině s bramborovo-kukuřičným pyré a masovou omáčkou
|
|
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
|
|
Kachní stehýnko zapečené na šťouchaných bramborech s jablky
|
|
Platýs zlatý s citrónovou krustou, těstovinou a rajčatovou omáčkou
|
|
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
|
|
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
|
|
|
|
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
|
|
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
|
|
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
|
|
|
|
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
|
|
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
|
|
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
|
|
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
|
|
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
|
|
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
|
|
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
|
|
Chřestový krém
|
|
Švédské masové kuličky – Köttbullar
|
|
Krůtí prsa se zeleninou Ratatouille a pyré z brambor a celeru
|
|
Grilovaná cuketa s bramborovo-karotkovým pyré a petrželkovým pestem
|
|
Španělská rybí polévka – Sopa de rape
|
|
Lasagne bolognese se sýrem
|
|
|
|
Kuřecí krém s opečenou cizrnou
|
|
Polévka z pečených brambor s glazovanou karotkou
|
|
Sýr cottage s ochucenou zeleninou
|
|
Otevřená tortilla s čerstvým salátem, sýrem feta a fazolemi
|
|
Na másle opečený sumeček, červená čočka se středomořskou zeleninou a bylinkový jogurt
|
|
Filátka z kanadské štiky, sladký hrášek a zeleninové pyré
|
|
Lasagne se špenátem, ricottou a slunečnicovými semínky
|
|
Ovocný hrníček "Chia semínka a mango"
|
|
|
|
Pollo al barolo - Kuře na červeném víně s polentou
|
|
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
|
|
Ragú z jelení kýty
|
|
Sumeček s teplým čočkovým salátem
|
|
Konfitovaná kančí plec s višňovou omáčkou a zeleninovou tarhoňou
|
|
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
|
|
Treska s bylinkovou drobenkou
|
|
Tortila plněná směsí sumečka, fazolí a hlávkového salátu
|
|
Sicilská tomatová polévka ze sumečka
|
|
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Lokše plněné kuřecími játry
|
|
Česneková polévka s tofu
|
|
Placičky ze sumečka a kapusty se salátem
|
|
Zvěřinové ragú (kančí) na jalovci s kořenovou zeleninou a divokou rozinkovou rýží
|