Recepty

Masopustní talíř
Vývar z hovězí oháňky se zeleninou
Obrácený jablečný koláč se skořící a badyánem
Cizrnovo-květákové placičky s koriandrem
 
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky
Horké maliny
Špagety Carbonara
Bažantí stehna protýkaná slaninou na divokých bylinkách
 
V hrnci pečený králičí hřbet na cibuli s bramborem
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Quiche s brokolicí a šunkou
Kuře na rozmarýnu s grilovanou čekankou a česnekem
Pečené kuřecí stehno na másle, gratinovaná zelenina
 
Plátky z jelení kýty s plněnou bramborou jihotyrolským speckem
Losos se sezamem a grilovaný chřest
Krém z mladého hřášku a bazalky
Jahodový cheesecake
 
Jelení hřbet s pošírovaným chřestem, jedlými kaštany a cibulovou omáčkou
Spaghetti alle Vongole
Minestrone, fazole, rýže a krupky
Zapečené lodičky z cukety plněné mletým masem a sýrem
 
Jahodové pokušení
Rýžový pilaf s krevetami a zeleninou
Barevná nálada
Tortilla s kuřecím masem, sýrem a fazolovým krémem
Slávky na bílém víně s krevetou
 
Rýžový pilaf s krevetami a zeleninou
Losos s hráškovým pyré
Toasty s kozím sýrem a rajčaty, okurkovo-cibulkový salát
Salát s mořskými plody a avokádem
Grilovaná vepřová pečeně duroc, kuskus se sladkou kukuřicí
 
Lasagne s pečeným lilkem, tomatová omáčka
Švestkové tvarohové knedlíky s restovanou strouhankou
Letní symfonie
Pečený hovězí Ball Tip s řeckou zeleninou a mačkané brambory
 
Mleté maso s chilli, fazolkami a kukuřicí, tortilla
Masové kuličky se špagetami,rajčatová omáčka
Zvěřinová paštika se šalvějí podle pana Nódla
Pstruh lososový pečený na oleji se sušenými rajčaty, gnocchi s listovým špenátem
 
Guláš zeleninovo-cizrnový s batáty
Kořeněné jablečné suflé
Srnčí ragú s cibulkou
Drůbeží kaldoun s bramborem
 
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Masové ravioly s dýňovou omáčkou, sýrem Pecorino a tymiánem
Ořechy a karamel
Candát na přepuštěném másle se zeleninovým salátem
Pórková polévka s okouníkem mořským
 
Pasta all´arrabbiata
Závitek z kančí plece plněný pancettou a řapíkatým celerem, dušené šalotky na víně, tarhoňa
Paštika z vepřového bůčku s uzenou slaninou a lutenice
Grilovaný losos s restovaným mangoldem,bramborový salát
Vepřové ramínko a bosáky