|
|
Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
|
|
Lokše plněné uzeným masem a zelím
|
|
Marinované vepřové kolínko
|
|
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
|
|
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
|
|
Hovězí krk dušený v pórku
|
|
Pasta all´arrabbiata
|
|
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
|
|
Mexické fazole v tortille
|
|
Cizrna s uzenou šunkou
|
|
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
|
|
Cassoulet
|
|
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
|
|
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
|
|
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
|
|
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
|
|
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
|
|
Kuře s nudlemi
|
|
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
|
|
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
|
|
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
|
|
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
|
|
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
|
|
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
|
|
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
|
|
Zapečené filé se zeleninou
|
|
Rybí wok s rajčaty
|
|
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
|
|
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
|
|
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
|
|
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
|
|
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
|
|
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
|
|
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
|
|
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
|
|
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
|
|
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
|
|
Kuřecí jáhlové rizoto
|
|
Karbanátky ze zeleného hrachu
|
|
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
|
|
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
|
|
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
|
|
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
|
|
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
|
|
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
|
|
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
|
|
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
|
|
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
|
|
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
|
|
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
|
|
Nákyp z čočky a brambor
|
|
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
|
|
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
|
|
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
|
|
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
|
|
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
|
|
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
|
|
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
|
|
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
|
|
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
|
|
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
|
|
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
|
|
Smažené tofu v hrašce
|
|
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
|
|
Králík na hořčici
|
|
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
|
|
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
|
|
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
|
|
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
|
|
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
|
|
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
|
|
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
|
|
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
|
|
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
|
|
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
|
|
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
|
|
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
|
|
Treska s bylinkovou drobenkou
|
|
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
|
|
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
|
|
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
|
|
Staročeská hovězí pečeně
|
|
Tofu výpečky
|
|
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
|
|
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
|
|
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
|
|
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
|
|
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
|
|
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
|
|
Hovězí maso dušené v kapustě
|
|
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
|
|
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
|
|
Chřest s holandskou omáčkou
|
|
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
|
|
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
|
|
Hovězí plátky po provensálsku
|
|
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
|
|
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
|
|
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
|
|
Lokše plněné kuřecími játry
|
|
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
|
|
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
|
|
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
|
|
Salát s grilovanými kuřecími kousky
|
|
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
|
|
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
|
|
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
|
|
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
|
|
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
|
|
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
|
|
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem
|