Recepty

Marinované vepřové kolínko
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Hovězí krk dušený v pórku
Pasta all´arrabbiata
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Mexické fazole v tortille
Cizrna s uzenou šunkou
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Cassoulet
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Kuře s nudlemi
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Zapečené filé se zeleninou
Rybí wok s rajčaty
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Nákyp z čočky a brambor
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou