Recepty

Filety Mahi Mahi v zázvorové omáčce
Lokše plněné uzeným masem a zelím
Marinované vepřové kolínko
Risotto ai quattro formaggi - Rizoto se čtyřmi druhy sýra
Linguine alla puttanesca - Linguine s ančovičkami, olivami a kapary
Hovězí krk dušený v pórku
Pasta all´arrabbiata
Musaka s bramborovými plátky a lilkem
Mexické fazole v tortille
Cizrna s uzenou šunkou
Čočkový salát se sladkou cibulí a balkánským sýrem
Cassoulet
Dršťková polévka z kuřecích žaludků
Jahodové taštičky s jogurtem a coulis z lesních plodů
Bramborové šišky plněné povidly, perníková omáčka
Nugátové knedlíky se skořicovo-jablečnou omáčkou
Bramborové šišky s restovanou strouhankou a mákem
Kuře s nudlemi
Kuře se žampiony a smetanou, rýže
Smažené kuřecí paličky v sýrovém obalu, rozmarýnové brambory
Mořská štika s bazalkou, rajčaty a bramborovou kaší
Špalek z vepřové plece na majoránce, nastavovaná kaše
Hovězí kostky s rajčaty, paprikou a brambory
Vepřová krkovice marinovaná v bylinkách a česneku na chlebu, vídeňská cibulka
Zapečené brambory se sýrem a fazolemi v tortille
Zapečené filé se zeleninou
Rybí wok s rajčaty
Žampiónová polévka s restovanou vídeňskou cibulkou
Špikovaný kapr s lehkým bramborovým salátem
Opečený filet mahi-mahi na restované indonéské zelenině s divokou rýží a pikantní sójovou omáčkou
Falešná svíčková se špeclemi míchanými s listovým špenátem a cibulovo-česnekovou omáčkou
Musaka gratinovaná s plátky brambor ve slupce, sekaným květákem a smetanovým bešamelem
Filet z mořské ryby Mahi Mahi smažený v kokosové strouhance s jemným bramborovým salátem a rukolou
Bulgur s grilovanou zeleninou a řeckým jogurtem
Pappardelle s restovaným chřestem a rajčátky na másle
Vepřová plec a špenátový pilaf s mladou karotkou
Gratinované cannelloni s rybím filé, kapustou a sýrem
Opečené rybí filé s bylinkami, zeleninový bulgur a citronová omáčka
Kuřecí jáhlové rizoto
Karbanátky ze zeleného hrachu
Krůtí prsa Sous-vide s dýňovo-polentovou kaší a restovanými fazolkami a slaninou
Gratinované rybí filé v jáhlovém nákypu se šlehanými bílky, strouhaným sýrem Cheddar a celerovým salátem
Pohankové zeleninové rizoto s opečenými biftečky z mletého masa a omáčkou s drcenými rajčaty
Uzené tofu v pikantní směsi s jarní zeleninou, žampiony a česnekem s divokou rýží
Sekaný máslový řízek z králičího hřbetu se smetanovou omáčkou a bramborovými lokšemi plněnými špenátem
Hovězí ragú na červeném víně s kořenovou zeleninou, restovanými žampiony a bramborovo-bylinkovou kaší
Filet z mořské štiky s marinovanou zeleninou a bulgurem ochuceným drcenými tomaty a bylinkami
Vepřová plec Sous-vide s kuskus knedlíkem a zelím z červené řepy
Porce z lososa, krusta z uzeného lososa a bramborová kaše
Lasagne z porcí lososa se sušenými rajčaty
Porce z lososa se zapečenou grilovanou zeleninou a brambory
Nákyp z čočky a brambor
Zapečené papriky a fazolky s rajčatovou omáčkou a mozzarellou
Bramborové šišky s mákem, cukrem a kysanou smetanou s borůvkami
Pečené vepřové na vinném octě a bobkových listech, restované fazolky s italským sýrem
Vepřová panenka plněná smetanovou fáší s krémovými žampiony
Pečené kachní stehýnko se zelím z červené řepy, bramborový knedlík
Staročeské bramborové šišky se slaninou a zelím
Filety ze žraloka s bylinkami a špenátem
Špíz z tofu a zeleniny se sugem
Hovězí nudličky s fazolkami nakyselo, rýže
Losos se žampiónovou omáčkou a bramborové noky
Zapečená tortilla s grilovanými kuřecími kostkami a sýrem
Smažené tofu v hrašce
Kebaby z mletého masa s parmazánem a zeleninovou tarhoňou
Králík na hořčici
Zeleninové lasagne s bešamelovou omáčkou
Kuřecí přírodní řízek na zeleninovém ratattouille s gratinovaným sýrem
Kuřecí plátek na rattatouille s bulgurem
Hovězí kofty s jogurtem a kuskusem
Kuřecí paličky s hrubozrnnou hořčicí, petrželí a kedlubnovým julienne
Restované krůtí kousky s paprikovo-jablečným gulášem
Polpety z mletého masa pečené ve slanině s tomatovou omáčkou a hráškem
Filety z aljašské tresky s bylinkovou krustou na zapečených bramborech
Těstoviny se žampionovou omáčkou, šunkou a rajčaty
Marinovaná vepřová krkovice v bylinkách, zadělávaná kapusta s kořenovou zeleninou
Těstoviny s parmskou šunkou a mladým hráškem
Hovězí Silverside dušený na slanině s karotkou
Treska s bylinkovou drobenkou
Přírodní plátky z vepřové kýty se špenátovými žampiony, bramborové šišky
Tilápie s bylinkovou krustou na kroupovém rizotu se zeleninou
Lokše s tvarohem a vařenými meruňkami v medu
Staročeská hovězí pečeně
Tofu výpečky
Kuřecí stehna pečená na majoránce a kmínu se zelenými fazolkami a kroupovým rizotem
Tažená hovězí kližka s restovaným bramborovým knedlíkem a vídeňskou cibulkou
Lehce opečené filé s glazovanou mrkvičkou a medovou omáčkou s hrubozrnnou hořčicí
Pangasius na hráškovém suflé s rýží
Velikonoční nádivka se špenátovými brambory
Pečená kuřecí prsa v listovém těstě
Hovězí maso dušené v kapustě
Masové kuličky s bylinkami a cibulkou, jemná cizrnová omáčka, fettuccine
Rakouský kynutý knedlík s povidly, sypaný cukrem a mákem, s vanilkovou omáčkou
Chřest s holandskou omáčkou
Pečená vepřová krkovice s remuládou z kovbojských fazolí
Kuřecí čtvrtky s vlahým čočkovým salátkem a špenátem
Hovězí plátky po provensálsku
Tvarohové knedlíky plněné nugátem s restovanou strouhankou a jogurtovou polevou
V páře připravený norský losos se zeleninou Versailles
Filet tilápie na tomatové omáčce s bazalkou a bramborovými šiškami
Lokše plněné kuřecími játry
Pečená vepřová plec protýkaná uzenou slaninou doplněná o liškovou omáčku
Pečená treska s brambory, česnekem a olivovým olejem po janovsku
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou
Salát s grilovanými kuřecími kousky
Hovězí krk s restovanou kořenovou zeleninou
Filátko z tilápie na smetanových žampionech s restovanou vídeňskou cibulkou
Špikovaná vepřová plec karotkou a řapíkatým celerem s cizrnovou pěnou
Těstovinový salát s tuňákem a sušenými rajčaty
Špagety s hráškem, slaninou a ricottou
Žralok marinovaný v tomatové soli, se šťouchanými brambory a bylinkovým pestem
Sekaný máslový řízek z vepřového plecka na restovaných žampionech s petrželkovým bramborem