Recepty

Pstruh duhový pečený na zelenině Andalusie
Salát z marinované Bonduelle zeleniny s řepným prachem
Flank steak s mátovým hráškem
Sendvič s cizrnou
Zeleninové hranolky
Netradiční lečo s vejcem a klobásou
Salát s grilovanou zeleninou Bonduelle a kuřecím masem
Grilovaná zelenina s cizrnou
Kuře s teplým salátem ze pšenice a grilované zeleniny Andalusie
Kachní stehno s dýní a zelím z červené řepy
Králík se špenátem a pečenými brambory
Fazolové brownies
 
Hovězí oháňka s uzeným jazykem
Vepřová panenka ve špenátové krustě s Ratatouille
Krůtí stehno s hráškem
Jehněčí kolínko a špenátové šťouchané brambory
Letní grilovaná zelenina
Grilovaná ryba se zeleninou
Zeleninový salát s ančovičkami
Pasta s artyčoky
Podzimní salát z čočky, černého kořenu a hub
Dýňový slaný koláč
Toast Pastrami s mini cibulkami
Uzené kachní prso s celerovým pyré
 
Červenec - Červené cizrnové kari s kuřecími paličkami
Srpen - Batátový koláč se žampiony a fresh salátem
Leden - Celerové buchty plněné trhaným vepřovým masem
Březen - Těstoviny s hráškovým pyré a mladým hráškem
Září - Krémové pepizotto s ratatouille zeleninou a uzeným úhořem
Listopad - Gratinované směsi zeleniny s glazovanými drůbežími srdíčky
Červen - Dýňové lívance s podmáslím a ovocem
Květen - Pečené batáty s listovým špenátem a řízkem z brokolice
Říjen - Dýňové rohlíčky
Únor - Bramborové lokše, zelené fazolky a trhaná hovězí líčka
Prosinec - Krupicový nok s hráškovými pepitkami, zeleninovou omáčkou a dušeným telecím
Duben - Batátový dalamánek se salátem z julienne zeleniny