Nowaco
Prima
Gurmet
Petron
Koloniální zboží Coronet
Mléčné výrobky Meliko
Bagetier
Dobroty babičky Kláry

Online velkoobchod potravin a portál

mujBidfood.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidfood Czech Republic. Naleznete zde mražené, chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.

Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

nízkou cenu dopravy účtujeme pouze u malých objednávek
z mobilního telefonu nebo tabletu objednáte nejrychleji přes aplikaci
využít můžete katalog, vyhledávání a šablony
objednávku lze rozpracovat nebo dokončit i na jiném zařízení
mujBidfood | mobilní aplikace App Store Google Play
nejnovější zprávy z www.bidfood.cz
celý přehled zpráv zde
Znamenité sleďové řezy Nowaco

Znamenité sleďové řezy Nowaco

15. června 2018 | Úspěšné příchutě – sušená rajčata nebo marinovaná cibulka – podtrhují kvalitní rybí surovinu použitou k výrobě sleďových řezů Nowaco. Marinované filety se hodí na doma jako vynikající studená večeře nebo k pivu.

Smoothie – trendy nápoj ze syrového ovoce nebo zeleniny

Smoothie – trendy nápoj ze syrového ovoce nebo zeleniny

12. června 2018 | Příprava smoothie je velmi jednoduchá, časově nenáročná a ziskovost opravdu zajímavá. Tyto populární drinky vynikají nejen báječnou chutí, ale také vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Řada lidí si dává smoothie k snídani, svačině nebo na dobrou noc.

La Panna – inspirace italskou řemeslnou zmrzlinou

La Panna – inspirace italskou řemeslnou zmrzlinou

5. června 2018 | Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna letos rozšiřuje Salted Caramel a Lemon Cheesecake. Moderní evropské chutě zmrzlin La Panna ohromí v pohárech a stanou se hitem léta. Jejich receptury vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou samozřejmostí nazdobené gastro vany.

Molekulární gastronomie a la Ferran Adria

Molekulární gastronomie a la Ferran Adria

31. května 2018 | I při běžném vaření vznikají pokrmy na základě chemických vlastností potravin a působením tepla, chladu, šlehání či míchání. Ovšem v molekulární gastronomii jdou kuchaři se znalostmi chemie a fyziky dál. Tradiční kuchyni tak obohacují o nový zážitek.
Bio hovězí maso z rakouských pastvin

Bio hovězí maso z rakouských pastvin

22. května 2018 | Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.
Prima tradiční a dětské zmrzliny

Prima tradiční a dětské zmrzliny

18. května 2018 | Kuba, Ruská zmrzlina nebo Paráda neodmyslitelně patří spolu s rodinami Mrožů a Pegasů k Prima zmrzlině. Sáhnete raději po osvěžení tradičních chutí z tvarohu a smetany nebo po ledových ovocných chutích?
Čeští kuchaři vybojovali singapurského lva

Čeští kuchaři vybojovali singapurského lva

11. května 2018 | Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR zvítězil na nejprestižnější asijské soutěži FHA Culinary Challenge 2018 v Singapuru. V konkurenci třiceti týmů z celého světa získal bronzovou sošku lva, národní symbol Singapuru.
Jaký rostlinný olej vybrat na smažení, fritování nebo studenou kuchyni

Jaký rostlinný olej vybrat na smažení, fritování nebo studenou kuchyni

9. května 2018 | Každý rafinovaný rostlinný olej v něčem vyniká a pro každý účel se nejlépe hodí jiný. Víte například, proč nepoužít k přípravě majonézy slunečnicový olej? A který fritovací olej nebo tuk nepřenáší chutě a pachy mezi fritovanými pokrmy?