Nowaco
Prima
Gurmet
Petron
Koloniální zboží Coronet
Mléčné výrobky Meliko
Bagetier
Dobroty babičky Kláry

Online velkoobchod potravin a portál

mujBidfood.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidfood Czech Republic. Naleznete zde mražené, chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.

Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

nízkou cenu dopravy účtujeme pouze u malých objednávek
z mobilního telefonu nebo tabletu objednáte nejrychleji přes aplikaci
využít můžete katalog, vyhledávání a šablony
objednávku lze rozpracovat nebo dokončit i na jiném zařízení
mujBidfood | mobilní aplikace App Store Google Play
nejnovější zprávy z www.bidfood.cz
celý přehled zpráv zde
O kapku lepší Mrož

O kapku lepší Mrož

21. června 2018 | Do projektu "O kapku lepší" se zapojila i Prima zmrzlina s populárním Mrožem. Koupí jakékoliv zmrzliny Mrož zákazníci pomohou nemocným dětem a udělají tak dětský svět alespoň o kapku lepší.

Znamenité sleďové řezy Nowaco

Znamenité sleďové řezy Nowaco

15. června 2018 | Úspěšné příchutě – sušená rajčata nebo marinovaná cibulka – podtrhují kvalitní rybí surovinu použitou k výrobě sleďových řezů Nowaco. Marinované filety se hodí na doma jako vynikající studená večeře nebo k pivu.

Smoothie – trendy nápoj ze syrového ovoce nebo zeleniny

Smoothie – trendy nápoj ze syrového ovoce nebo zeleniny

12. června 2018 | Příprava smoothie je velmi jednoduchá, časově nenáročná a ziskovost opravdu zajímavá. Tyto populární drinky vynikají nejen báječnou chutí, ale také vysokým obsahem vlákniny, vitamínů a minerálních látek. Řada lidí si dává smoothie k snídani, svačině nebo na dobrou noc.

La Panna – inspirace italskou řemeslnou zmrzlinou

La Panna – inspirace italskou řemeslnou zmrzlinou

5. června 2018 | Řadu exkluzivní kopečkové zmrzliny La Panna letos rozšiřuje Salted Caramel a Lemon Cheesecake. Moderní evropské chutě zmrzlin La Panna ohromí v pohárech a stanou se hitem léta. Jejich receptury vychází z tradiční italské řemeslné zmrzliny. U této značky jsou samozřejmostí nazdobené gastro vany.

Molekulární gastronomie a la Ferran Adria

Molekulární gastronomie a la Ferran Adria

31. května 2018 | I při běžném vaření vznikají pokrmy na základě chemických vlastností potravin a působením tepla, chladu, šlehání či míchání. Ovšem v molekulární gastronomii jdou kuchaři se znalostmi chemie a fyziky dál. Tradiční kuchyni tak obohacují o nový zážitek.
Bio hovězí maso z rakouských pastvin

Bio hovězí maso z rakouských pastvin

22. května 2018 | Dva týdny zralé bio hovězí maso pochází ze simentálského skotu, který se pase a živí výhradně přirozenými krmivy bez genetické modifikace. Kvalitu masa umocňuje také bezstresové prostředí na rakouských certifikovaných farmách.
Prima tradiční a dětské zmrzliny

Prima tradiční a dětské zmrzliny

18. května 2018 | Kuba, Ruská zmrzlina nebo Paráda neodmyslitelně patří spolu s rodinami Mrožů a Pegasů k Prima zmrzlině. Sáhnete raději po osvěžení tradičních chutí z tvarohu a smetany nebo po ledových ovocných chutích?
Čeští kuchaři vybojovali singapurského lva

Čeští kuchaři vybojovali singapurského lva

11. května 2018 | Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR zvítězil na nejprestižnější asijské soutěži FHA Culinary Challenge 2018 v Singapuru. V konkurenci třiceti týmů z celého světa získal bronzovou sošku lva, národní symbol Singapuru.