Nowaco
Prima
Gurmet
Petron
Koloniální zboží Coronet
Mléčné výrobky Meliko
Bagetier
Dobroty babičky Kláry

Online velkoobchod potravin a portál

mujBidfood.cz

Vítejte v e-shopu společnosti Bidfood Czech Republic. Naleznete zde mražené, chlazené a suché potraviny i nepotravinový sortiment pro gastronomii a maloobchod.

Pro zobrazení receptových kalkulačních listů, cen a úplných informací o zboží se přihlaste. Pokud nemáte přihlašovací údaje, zaregistrujte se.

nízkou cenu dopravy účtujeme pouze u malých objednávek
z mobilního telefonu nebo tabletu objednáte nejrychleji přes aplikaci
využít můžete katalog, vyhledávání a šablony
objednávku lze rozpracovat nebo dokončit i na jiném zařízení
mujBidfood | mobilní aplikace App Store Google Play
nejnovější zprávy z www.bidfood.cz
celý přehled zpráv zde
Nové depo Chlumec nad Cidlinou

Nové depo Chlumec nad Cidlinou

19. dubna 2018 | Již páté distribuční a skladové centrum společnosti Bidfood roste v Chlumci nad Cidlinou, západně od Hradce Králové. S kapacitou téměř 6000 paletových míst odlehčí přetíženým sousedním depům.
Nejlepší chřest pochází z Česka

Nejlepší chřest pochází z Česka

17. dubna 2018 | Gurmeti chřest milují a podle mnohých z nich jsou podmínky pro jeho pěstování jedny z nejlepších na světě právě v Česku a to na Mělnicku. Chřestu totiž vyhovují lehké písčité půdy a klima, které není ani suché, ani kontinentální.
Prima zmrzlina Mrož – z ovoce a tvarohu

Prima zmrzlina Mrož – z ovoce a tvarohu

13. dubna 2018 | Nanuky a dřeně Mrož obsahují oproti ostatním zmrzlinám extrémně vysoký podíl ovoce – vždy přes 50%. Díky tomu se obejdou bez aromat a barviv. Mezi další suroviny patří smetana, tvaroh a jogurt. Díky své přírodní vyvážené chuti se stal Mrož jedním z nejoblíbenějších nanuků.
Regulace akrylamidu v potravinách

Regulace akrylamidu v potravinách

10. dubna 2018 | Potenciálně rakovinotvorný akrylamid vzniká při smažení hranolek nebo pečení pečiva. Od 11. dubna 2018 vchází v účinnost Nařízení komise EU 2158/2017, díky kterému by se obsah akrylamidu měl snižovat. Zákazníci Bidfoodu se nové legislativy nemusí obávat.
Nové trendy 2018

Nové trendy 2018

5. dubna 2018 | O jarních prázdninách se kuchařky a kuchaři ze školních jídelen již tradičně potkávají na akci Nové trendy v moderním vaření. Letošní ročník byl ve znamení znovuobjevování zapomenutých surovin a receptů. Na talířích s více než 15 000 degustačními porcemi se objevil černý kořen nebo kapary.
Prima kopečková zmrzlina

Prima kopečková zmrzlina

28. března 2018 | Dobré jméno restauraci či cukrárně utváří i dobrá zmrzlina. Ta může být lahodnou tečkou za obědem nebo večeří. Výborně se hodí jako osobitá součást dezertu s příznivým food cost. Oživte nabídku nejžádanějších kopečkových zmrzlin, specialit a sorbetů stejně jako to každou sezónu dělá Prima.
Pizza Maestro prozradil, jak správně udělat těsto na pizzu

Pizza Maestro prozradil, jak správně udělat těsto na pizzu

23. března 2018 | V rukou italského lektora získává těsto na pizzu správné vlastnosti jakoby mimochodem. Ve skutečnosti jde o dokonale promyšlený postup, který závisí na správném výběru mouky a teplotě vody.
Teplé občerstvení do každé prodejny

Teplé občerstvení do každé prodejny

19. března 2018 | Návštěvníci veletrhu Salima 2018 byli nadšeni z masa Sous‑vide Banquet, součásti projektu Teplé pulty, u společného stánku RN Servis EU a Bidfood. Teplý pult je skvělá příležitostí, jak rozšířit sortiment prodejny.